Over ons

Weekend Products werd gesticht in 1995 door Ronny De Clercq en Benedikte Huysman.
Vanaf 2002 zijn we gevestigd in ons nieuw gebouw met ruime voorraad.
Onze verkoopsploeg is actief in gans België en Groot Hertogdom Luxemburg.

Als je bij je dealer binnenstapt, en al die kledij en toebehoren ziet, denk je niet meteen aan die bedrijven die ervoor zorgen dat al dat moois zomaar binnen je bereik komt te liggen. Niet alleen de fabrikanten van al die spullen spelen daarin een belangrijke rol, maar ook de groothandels die je dealer bevoorraden.

  • Fabricatie
  • Moterkledij en toebehoren

Weekend Products, een bedrijf dat in het Meetjesland gevestigd is, is één van die bedrijven die ervoor zorgen dat je dealer gemakkelijk aan net dat materiaal kan komen waar jij naar op zoek bent. Een heel belangrijke schakel dus in het proces van fabrikant tot verbruiker.

  • Import
  • Export
Fabricatie

Steeds zijn we op zoek naar nieuwe of aangepaste producten voor de motorrijder, motorfiets of motorbranche. Zo ontwerpen en maken wij milieu- en showroommatten (CUSTOM MOTO MATS). Wij maken ook plaathouders in ABS en ALU (CUSTOM PLATE SERVICE). Ook hebben wij onze eigen onovertroffen motowash: ROBKE

Import

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de verdeling van kwaliteitsproducten voor de motorfiets en zijn bestuurder. Zodanig is onze keuze welbewust en kunnen wij u zowel de meest exclusieve merken, én de beste prijs/kwaliteitsproducten aanbieden.

Motorkledij & toebehoren

Wij kleden motor en scooterrijders van kop tot teen: helmen, handschoenen, laarzen, jassen. Ook leuke sjaaltjes, zonnebrillen en andere specialiteiten voor mens en machine: sloten, motorhoezen, gehoorprotectie etc. Motorhoezen, motorsteunen, spanriemen, sloten...

Export

Wij leveren wereldwijd CUSTOM MOTO MATS: tapijten toegespitst op de motorbranche. Onze milieumatten voldoen aan de eisen van alle internationale motorsportfederaties. De matten worden gebruikt op de paddocks van de competities op het hoogste niveau : MX, enduro, quad, circuit, kart... Wij maken ook showroom- en milieumatten voor marketing van fabrikanten en importeurs van de motormerken, motorshops, race-teams etc... Grote én kleine afnames mogelijk : pilootmat sercice!

Onze merken

Contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en we helpen u zo snel mogelijk verder.

Locatie:

Priorijstraat 1
9950 Lievegem (Waarschoot)
België

Telefoon:

+32 (0)9 377 20 63

Vul uw naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul uw onderwerp in
Vul uw bericht in