"groothandel in motorkledij en toebehoren"

Fabricatie

Steeds zijn wij op zoek naar nieuwe of aangepaste producten voor de motorrijder of motorfiets. Wat we niet vinden maken we zelf of laten we fabriceren. Zo hebben wij een eigen lijn textielsjaaltjes (Bandido tubes), tankpads en sleutelhangers (NEOPAD) en onderhoudsproducten (ROBKE).

Import

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de verdeling van kwaliteitsproducten voor de motorfiets en zijn bestuurder. Zodanig is onze keuze welbewust en kunnen wij u zowel de meest exclusieve merken, én de beste prijs/kwaliteitsproducten aanbieden.

Export

Onze lijn BANDIDO TUBES (textielsjaaltjes), ROBKE (onderhoudsartikelen), motorplaatverstevigers e.a. kunnen wij onze buitenlandse collega's aanbieden.

Motorkledij en toebehoren

Wie biedt meer?
Helmen, laarzen, jassen, broeken, ondergoed, zonnebrillen, oordoppen, etc. Wij kleden de motorrijder van kop tot teen. Wat u nergens anders vindt, kan u wel bij ons bestellen. Zowel voor de piloot als voor zijn machine.
Anti-diefstalsloten, optische verfraaiing, verlichting, communicatie. Kortom teveel om op te noemen.
Wij leveren enkel aan handelaars en niet particulier.

Over ons

Weekend Products werd gesticht in 1995 door Ronny De Clercq en Benedikte Huysman. Ronny had toen reeds 10 jaar ervaring.
Vanaf 2002 zijn we gevestigd in ons nieuw gebouw met ruime voorraad.
Onze verkoopsploeg is actief in gans België en Groot Hertogdom Luxemburg.lees meer

Onze merken

Premier
Gianni Falco
Bekijk al onze merken